top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverE-Sigaret Bestellen

Tegenstanders van een E-sigaret bestellen

Een E-sigaret bestellen kan voor veel mensen een lastige keuze zijn. Is het echt zo gezond als dat men claimt? Er heersen veel onjuistheden over de elektronische sigaret. Er zijn veel uitgesproken meningen over het consumeren hiervan en wat de invloed hiervan is op de gezondheid. Wilt u meer leren over de elektronische sigaret? Is een E-sigaret bestellen wel zo verstandig? Lees snel verder en ontdek wat de antwoorden zijn op deze vragen!

E-sigaret bestellen? – TegenstandersEr komen veel tegenstanders kijken bij een E-sigaret bestellen. Dit komt omdat sommige instanties er geen baat bij hebben als mensen stoppen met roken en overgaan naar een elektrische sigaret. Er gaat namelijk extreem veel geld rond in de sigaretten industrie en hier heb je enkele grote spelers in. Om deze reden is het ook mogelijk om op elke hoek sigaretten te kopen. Machtige tabaksbedrijven kopen veel elektrische sigaretbedrijven op om ze vervolgens te vernietigen.

De farmaceutische industrie als grootste tegenstanderDe farmaceutische industrie wordt gerekend als een van de grootste tegenstanders van de elektronische sigaret. Zij hebben echter een andere invalshoek dan de tabaksindustrie. Dit is namelijk een perspectief die oplossingsgericht is. De farmaceutische industrie verkoopt veel middelen die mensen helpen bij het stoppen van roken. Hierbij kan er worden gedacht aan nicotinepleisters of nicotinekauwgom. Ook in deze industrie gaat er extreem veel geld in rond. De kosten van het creëren van deze oplossingen liggen vaak erg laag. Daarom worden er hoge marges verdiend in deze sector van de markt. De farmaceutische industrie wilt dit marktaandeel natuurlijk niet verliezen aan bedrijven die de elektronische sigaret verkopen. De oplossing ligt echter altijd bij de persoon zelf die tracht te stoppen met roken. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur bij het toepassen van een methode die helpt bij het stoppen van roken. Een E-sigaret bestellen kan echter geen kwaad als alternatief.

42 weergaven0 opmerkingen
bottom of page