top of page

E-SIGARET BESTELLEN

Wilt u stoppen met het roken van normale sigaretten? Wilt u meer weten over de E-sigaret? Dat kan op deze pagina. Met het roken van een E-sigaret is het mogelijk om op een gezondere manier te roken. Wilt u hier meer over weten of wilt u een E-sigaret bestellen? Lees dan snel verder en ontdek welke voordelen een E-sigaret te bieden heeft!
Stoppen met roken is mogelijk!
Stoppen met roken begint in de laatste jaren steeds meer een trend te worden. Dit is vooral te zien in de leeftijdsgroep van 16 tot 21 jaar. Vroeger werd het stoer gevonden om te roken en stonden schoolpleintjes vol met rokende studenten. In de laatste jaren is er toch meer nadruk op gezond zijn gekomen in de maatschappij. Een E-sigaret bestellen wordt ook als meer trendy gezien. Het is ook begrijpelijk dan mensen willen stoppen met roken. De Nederlandse overheid werkt hier ook op effectieve wijze aan mee. Dit doen ze namelijk door roken moeilijker te maken. Door rokers te verbieden om overal een sigaret op te steken wordt gehoopt dat de motivatie om te roken daalt. Vroeger was het namelijk toegestaan om op openbare locaties te roken. In de vliegtuig of in de trein was dit bijvoorbeeld de normaalste zaak van de wereld. Scholen zijn inmiddels ook begonnen met dit traject. Rokersruimtes worden verklein of soms zelfs verwijderd. Dit heeft twee oorzaken: motivatie geven om te stoppen én inspelen op dat er minder rokers op scholen zijn dan voorheen. Het eindresultaat blijft hetzelfde: er zijn minder rokers. Het is daarom voor u een slimme zet om over te stappen naar een E-sigaret!

Een E-sigaret bestellen is beter voor uw gezondheid!
Wanneer het een te grote uitdaging lijkt te zijn om te stoppen met roken, kan het roken van een E-sigaret u de oplossing bieden. Het is namelijk veel gezonder voor u om over te stappen naar een E-sigaret. Dit komt vooral doordat een E-sigaret geen teer heeft. Teer is zeer slecht voor de longen. Door teer worden de longen ernstig beschadigd en kunt u hier uw hele leven lang last van hebben.

Voordelen van een E-sigaret!
Een E-sigaret heeft veel voordelen tegenover het roken van normale sigaretten. Er heerst echter veel onduidelijkheid over wat echt of onjuist is. Zo vragen mensen zich af of een e-sigaret nicotine bevat en of dit schadelijk is voor de gezondheid. Een e-sigaret kán nicotine bevatten. Dit hoeft echter niet te betekenen dat zo schadelijk is als dat men denkt. U kunt bijvoorbeeld kan kanker krijgen van nicotine. Tóch heeft nicotine wel enkele nadelen. De grootste nadeel is dat nicotine de bloedvaten verdund. Dit houdt in dat het bloed niet zo soepel door het lichaam kan stromen. De term “meeroken” wordt vaak gebruikt wanneer iemand een sigaret rookt en de persoon ernaast de lucht inademt. De rook van een E-sigaret is niet schadelijk voor de persoon ernaast. Veel mensen veronderstellen dat dit wel het geval is. Deze personen zijn hier echter niet correct in, omdat de rook van een E-sigaret geen chemicaliën bevat. Bovendien verdwijnt de damp van een E-sigaret vele malen sneller dan rook van een normale sigaret.

Rokers blijven verslaafd aan roken door E-sigaret
Sommige mensen claimen dat rokers verslaafd blijven aan roken door een E-sigaret te blijven gebruiken. Dit is onjuist, al zijn er net als met alles wel uitzonderingen. Onderzoek wijst juist uit dat rokers hun nicotinegehalte met behulp van een E-sigaret af hebben gebouw tot 0. Deze manier van afbouwen is vele malen gezonder dan bijvoorbeeld minder roken van normale sigaretten. De oorzaak hiervoor is dat u bij normale sigaretten nog steeds contact heeft met giftige stoffen. Dit houdt dus in dat een vermindering van inname weinig tot geen verschil maakt: giftig is giftig.

 

Stoppen met roken is goed voor uw tanden!
Wanneer er wordt overgestapt naar een E-sigaret is er vaak beschadiging te constateren aan het tandvlees. Dit komt echter niet door de elektrische sigaret. Dit komt doordat normale sigaretten een bloedvaatvernauwing bij het tandvlees creëren. Dit houdt in dat wanneer er is gestopt met normaal roken, u de beschadiging krijgt te doen. De hoofdreden hiervoor is dat uw bloedbanen in uw tandvlees weer een gezonde doorstroming hebben. Dit is ook te merken aan het gebit. Een damper zou binnen enkele weken merken dat het gebit erop vooruit is gegaan. Doordat het tandvlees herstellende is wordt het fundament van de tanden strakker.


E-sigaret heeft geen ontploffingsgevaar
Tegenstanders claimen dat er een grote kans is dat een E-sigaret kan ontploffen. Dit is echter helemaal niet juist. Het is wel eens voorgekomen dat een damper is ontploft, maar een elektronische sigaret staat daar zeker niet bekend om. Het kan worden vergeleken met een batterij van een smartphone. Deze kunnen ook exploderen tijdens gebruik en dit gebeurt bijna nooit. Een E-sigaret bestellen is daarom een verstandige keuze.

 

Eleaf-iStick-Power-Nano-Kits.jpg
justfog-q16-startset-250x250.jpg
347374837.jpg
bottom of page